Dabīgais ziedu medus ir ievākts Latvijā.Tā krāsa un garša var būt ļoti atšķirīgas. Latvijā biškopība kļūst arvien attīstītāka, medus ieguvei tiek iekopti sējumi, kur audzē griķus, rapšus, facēliju vai citus nektāraugus. Bite savāc nektāru no šiem augiem un pārveido par medu. Tāpēc medus garša, krāsa un smarža ir atkarīga, no kādiem ziediem tas vākts.
Ātri pagatavojamās auzu pārslu biezputras lieliski remdē izsalkumu un ir pieejamas ar dažādu augļu un ogu gabaliņiem Auzu pārslās ir augsts šķiedrvielu saturs, kas labvēlīgi ietekmē gremošanu un uzlabo pašsajūtu
Sastāvdaļas:100% auzu pārslas
Sastāvs: zaļās olīvas bez kauliņiem 47.8%, ūdens, mandeles 10.5%, sāls, skābuma regulētājs: citronskābe, anioksidants: askorbīnskābe.
Sastāvdaļas: upenes 40%, cukurs, glikozes un fruktozes sīrups, ūdens, biezinātājs (pektīns), skābuma regulētājs (citronskābe).Glabāt sausā, vēsā, tumšā vietā.Izlietot līdz: skatīt uz iepak.
100% dabīgs medusDažādu ziedu medus - šis medus ir ievākts no dažādu ziedu nektāra, tas satur dažādu grupu putekšņus un tā krāsu gamma ir plaša – no gaiši dzeltenas līdz tumši brūnai. Dažādu ziedu medus ir vērtīgs, jo tam piemīt spēja iznīcināt un novērst mikroorganismu vairošanos un attīstību