Lietošanas instrukcijaUzvāra 200ml ūdens vai piena. Pieber 50g pārslu. Uz lēnas uguns vāra 6 min. Noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj uzbriest 3 min.
Sastāvdaļas: zemenes 40%, cukurs, glikozes un fruktozes sīrups, ūdens, biezinātājs (pektīns), skābuma regulētājs (citronskābe), konservants ( E202).NPKS sertifikāta Nr.: 101-88-18/1Glabāt sausā, vēsā, tumšā vietā.
Ātri pagatavojamās auzu pārslu biezputras lieliski remdē izsalkumu un ir pieejamas ar dažādu augļu un ogu gabaliņiem Auzu pārslās ir augsts šķiedrvielu saturs, kas labvēlīgi ietekmē gremošanu un uzlabo pašsajūtu
Sastāvdaļas:100% auzu pārslas
Sastāvs: zaļās olīvas bez kauliņiem 47.8%, ūdens, mandeles 10.5%, sāls, skābuma regulētājs: citronskābe, anioksidants: askorbīnskābe.