notiek ielāde, lūdzu, uzgaidiet

Mugursoma ICONS no kolekcijas OUT OF CONTROL PEOPLE, 27

SKOLAS PRECES
Prece: 21106
Cena par Gab. 53.47 46.90 38.76 bez PVN
Noliktavā: 98 Gab.

Piegādes informācija

  • Piegāde pakomāta
    Piegāde pakomātā no € 2.00 ar PVN
  • 4Office.lv
    Kurjerpiegāde Latvijā no € 6.00 ar PVN
  • Vairāk informācijas
    par piegādes noteikumiem šeit.

Preces apraksts

Mugursomas funkcijas, kas padara šo mugursomu unikālu:

Tilpums: ~ 27 litri
Izmēri: 32 x 20 x 42 (W/D/H)
Svars tikai 0,89 kg
Galvenais materiāls - izturīgs ar vairāku PU pārklājumu 600 x 600 denjē poliesters (ūdensizturīgs) - piemērots dažādiem klimatiskajiem apstākļiem un viegli tīrāms.
Ergonomiska muguras daļa - platas, polsterētas, ergonomiskas formas siksnas sadala svaru, un tīklveida materiāls ļauj "elpot", polsterētā daļa palīdz noturēt muguru taisnu, papildu josta uz krūtīm samazinās mugursomas spiedienu uz muguru.
Īpaša forma, plaši atverams galvenais nodalījums - atvieglos grāmatu, klades, zīmuļu un citu skolas priekšmetu uzglabāšanu. "atvērtā" kabata ir paredzēta smagiem priekšmetiem - tā piespiež tos tuvāk mugurai un tādējādi palīdz sasniegt mazāku slodzi uz mugurkaulu.
8 kabatu sistēma "visam ir sava vieta" - polsterēta kabata lietām, kuras var saskrāpēt, slepena kabata vērtslietu glabāšanai, sānos pilnībā aizveramas kabatas lietussargam vai ūdens pudelei, aizsardzība pret kritienu . Kabatas lietu kārtošanai. Liela priekškabata ar rāvējslēdzēju un divas papildus kabatas iekšpusē - bērna ērtībām.
Sīku detaļu īpašības - augšējā roktura polsterējums ar neoprēna materiālu - nodrošina komfortu un izturību. Ūdensizturīgs pārklājums un aizsardzība pret netīrumiem. Inovatīvi rāvējslēdzēja novilcēji ar āķa funkciju - aizsardzība pret zādzībām. Pat produkta etiķeti var izmantot kā grāmatas cilni vai lineālu.

"

Preces īpašības:

Zīmols
OUT OF CONTROL PEOPL
Izcelsmes valsts
Ķīna

Ir Jautājumi par preci?
Droši jautājiet mūsu Online Konsultantam

Iepirkumu jautājumiem
+371 201 20 201 vai ask@4office.lv